• side_banner

EN NY ORDRE AF L-FORMET PASSBOX TIL AUSTRALIEN

pass boks
gennemløbsboks i rustfrit stål
stablet pasboks

For nylig modtog vi en specialbestilling af helt tilpasset pasboks til Australien.I dag har vi testet det med succes, og vi vil levere det hurtigt efter pakken.

Denne pasboks har 2 etager.Den øverste etage er normal statisk pasboks med dør-til-dør form, og den nederste etage er normal statisk pasboks med L-formet dør.Begge historiestørrelser er tilpasset baseret på begrænset plads på stedet.

Den rektangulære åbning er lavet gennem den øvre rustfri stålplade.Den øverste og midterste ydeevneplade kan fjernes efter behov.Der er et returluftudtag fra siden med rund åbning i bunden.Alle disse specielle fremstillinger skyldes lufttilførsel og returkrav.Klienten vil tilføre luft via deres egen centrifugalventilator og hepa-filter gennem den øvre åbning og returluft fra den runde sidekanal i bunden.

Denne pasboks har ikke buetransaktionsdesign i internt arbejdsområde på grund af begrænset intern plads, mens vores standard passbox har buetransaktionsdesign.

Det intelligente kontrolpanel har kun åbningsfunktion med den eksisterende elektromagnetiske interlock, som ikke åbner, når den er slukket.Ingen UV-lampe og belysningslampe matches i 2 etager på grund af kravet til oversideventilation.

Vi har helt sikkert fremragende tilpasningsevne i alle slags pass-bokse.Bestil hos os, og vi vil opfylde alle dine krav, hvis det er muligt!


Indlægstid: 18. oktober 2023