• side_banner

FORHOLDSREGLER OG FEJLFINDING VED BRUG AF LUFTBRUSER

luftbruser
luft bruserum

Air bruser er en høj-alsidig lokalrenudstyr, der blæser støvpartiklerne affrapersoner eller varer afcentrifugalblæser gennem luftbrusermundstykket, før det går ind i rent rum.Air shower kan effektivt fjerne et stort antal støvpartikler medbragt af personer eller varer, der kommer ind og ud af det rene værksted, og sikrer derved renheden af ​​den støvfrierenværksted.

Eftermenneskergå ind i luftbruserummet, højhastigheds ren luft strømmer igennemprimær filterog hepafilter og sprøjtes fra alle retninger til overfladerne afmenneskerog materialer afjusterbardyser, der effektivt og hurtigt fjerner støvpartikler båret på overfladen.

Spørgsmål, der kræver opmærksomhed, når du bruger luftbruser

1. Døren til luftbruser vedtager elektronisk automatisk sammenlåsning.Når du bruger det, skal du være opmærksom på, at når den ene dør åbnes, vil den andenbe automatisk låseed.Åbn den ikke med magt.Når de to døre fungerer i luftbruser, skal du følge trinene, og du skal også være opmærksom på ikke at tvinge nogen dør til at åbne.

2. Efter at installationen af ​​luftbruser er bekræftet, må du ikke flytte eller foretage rettelser uden tilladelse.Hvis der er behov for rettelser, bedes du kontakte producenten og lade fagfolk guide installationen.

3. Brugsmiljøet for luftbruseren skal holde sig tørt og godt-ventileret.

4. Undgå påvirkning af hårde genstande inde og ude, for ikke at påvirke ubalancen eller ridser i luftbruseren.

5. Transporter ikke genstande i luftbruseren, der overstiger specifikationerne for luftbruseren, for ikke at røre ved luftbruserens overfladekredsløbskontrol og alvorligt påvirke luftbruserens arbejde.

6. Når du bruger luftbruseren, skal du følge trinene omhyggeligt og ikke bruge brute force.

Fejlfinding af luftbruserum

1. Når luften bruserværelsehar været brugt i en periode, hvisluft hastigheder meget lav, bør du straks kontrollere, om filteret i luftbruserummet har overdreven støvophobning.Hvis ja, udskift venligst filteret med et nyt.Normalt er det nødvendigt at udskifte det en gang hver 1-6 måned, og hepafilter udskiftes normalt hver 6.-12. måned.

2. Hvis luftbruserværelsekan ikke automatisk mærkeat arbejde, tjek boksens induktionssystemsideluftbruser for at se, om induktionsudstyret er normalt.

3. Når luft bruserværelsevirker ikke, førstlykontrollere, om nødafbryderen på luftbruserens udendørsboks er blokeret.Hvis det er blokeret, tryk på det med hånden, drej det til højre og lad detit gå.


Indlægstid: 31. august 2023