• side_banner

KORT INTRODUKTION TIL LED PANELLYS I RENT RUM

led panellys
Rent rum

1. Skal

Fremstillet af højkvalitets aluminiumslegering, har overfladen gennemgået særlige behandlinger som anodisering og sandblæsning.Det har egenskaberne som anti-korrosion, støvtæt, anti-statisk, anti-rust, non-stick støv, let at rengøre osv. Det vil se så lyst ud som nyt efter lang tids brug.

2. Lampeskærm

Den mælkehvide farve er lavet af slagfast og anti-aging PS, og den har et blødt lys, og den gennemsigtige farve har fremragende lysstyrke.Produktet har stærk korrosionsbestandighed og høj slagfasthed.Det er heller ikke nemt at misfarve efter længere tids brug.

3. Spænding

LED panellys bruger en ekstern konstant strømreguleret strømforsyning.Produktet har en høj konverteringsrate og ingen flimmer.

4. Installationsmetode

LED-panellys kan fastgøres til sandwichloftspanelerne gennem skruer.Produktet er installeret sikkert, det vil sige, at det ikke beskadiger sandwichloftspanelernes styrkestruktur, og det kan også effektivt forhindre støv i at falde ned i rent rum fra installationsstedet.

5. Ansøgningsfelter

LED panellys er velegnet til brug i farmaceutisk industri, biokemisk industri, elektronikfabrik, fødevareforarbejdningsindustri og andre områder.


Indlægstid: Jan-12-2024