• side_banner

HVOR MEGET KOSTER DET PR. KVADRATMETER I RENT RUM?

Rent rum
elektronisk renrum

Prisen pr. kvadratmeter i renrum afhænger af den specifikke situation.Forskellige renlighedsniveauer har forskellige priser.Almindelige renhedsniveauer omfatter klasse 100, klasse 1000, klasse 10000 og klasse 100000. Afhængigt af branchen, jo større værkstedsareal, jo højere renhedsniveau, jo højere er konstruktionens sværhedsgrad og de tilsvarende udstyrskrav, og derfor højere koste.

Hvad er de afgørende faktorer, der påvirker prisen på et rent rum?

1. Størrelsen af ​​værkstedet: Størrelsen på 100.000 renrum er den vigtigste faktor, der bestemmer omkostningerne.Hvis kvadrattallet på værkstedet er stort, vil omkostningerne helt sikkert være høje.Hvis kvadrattallet er lille, vil omkostningerne være relativt lave.

2. Anvendte materialer og udstyr: Efter at værkstedets størrelse er fastlagt, er de anvendte materialer og udstyr også relateret til tilbuddet, fordi materialer og udstyr produceret af forskellige mærker og producenter også har forskellige tilbud.Samlet set har dette betydning for det samlede tilbud.

3. Forskellige industrier: Forskellige industrier vil også påvirke tilbuddet af renrum.Mad, kosmetik, elektroniske produkter, medicin osv. har forskellige priser på forskellige produkter.For eksempel kræver de fleste kosmetik ikke makeup-systemer.Der er også særlige krav som konstant temperatur og luftfugtighed i elektronisk renrum, så prisen bliver højere sammenlignet med andre kategorier.

5. Renlighed: Rene lokaler er generelt klassificeret i klasse 100000, klasse 10000, klasse 1000 og klasse 100. Med andre ord, jo mindre klasse, jo højere pris.

6. Konstruktionsproblemer: De civile byggematerialer og gulvhøjder i hvert fabriksområde er også forskellige, såsom materialet og tykkelsen af ​​jorden og væggene.Hvis gulvhøjden er for høj, vil de relative omkostninger være højere, hvilket involverer rørledninger, el og vandveje.Redesign, planlægning og renovering af værkstedet uden rimelig planlægning vil også højne omkostningerne.

Indvirkningen på omkostningerne ved renrummet kan opdeles i:

1. Produktionsprocessen er kontinuerlig, og hvert rum er ikke uafhængigt.Det er velegnet til store produktionsprocesser.Renrummet har et stort areal, mange rum og er relativt koncentreret.Dog bør renligheden af ​​hvert værelse ikke være for forskellig.Formerne og forskellige layouter kan realisere en række forskellige luftstrømsorganiseringsmetoder, samlet lufttilførsel og -retur, centraliseret styring, kompleks systemstyring, hvert rent rum kan ikke justeres uafhængigt, og vedligeholdelsesmængden er lille, omkostningerne ved dette renrum er lav.

2. Produktionsprocessen er enkelt, og hvert rum er uafhængigt.Den er velegnet til renoveringsprojekter.Det rene rum er spredt, og det rene rum er enkelt.Det kan realisere en række forskellige luftstrømsorganisationsformer, men støjen og vibrationerne skal kontrolleres.Den er enkel at betjene, kræver lidt vedligeholdelse og er nem at justere og administrere, omkostningerne ved dette rene rum er relativt høje.


Indlægstid: 22-apr-2024