• side_banner

EN NY ORDRE AF LUFTBRUSER MED SKORENSER TIL SAUDI-ARABIEN

luft bruser tunnel

Vi modtog en ny ordre på et sæt luftbruser til én person før 2024 CNY-ferier.Denne ordre er fra et kemisk værksted i Saudi-Arabien.Der er stort industrielt pulver på arbejderens krop og sko efter en hel dags arbejde, så kunden skal tilføje skorens i luftbruserpassagen for at fjerne pulver fra folk, der går igennem.

Vi foretog ikke kun normal idriftsættelse til luftbruser, men vi udførte også en vellykket idriftsættelse til skorenser.Når luftbruseren ankommer til stedet, klientenskal udføre 2 trin som nedenfor, før skorenser kan fungere problemfrit, og derefter tilslutte strømporten på oversiden af ​​luftbruseren med lokal strømforsyning AC380V, 3-faset, 60Hz.

  • Skru dette perforerede panel af for at se strømporten, som skal forbindes med lokal strømforsyning (AC220V) og effektivt forbindes med jordledning.
  • Åbn passagepanelet for at se vandindløbsport og vandafløbsport, som begge skal være forbundet med lokalt vandrør til vandtank/kloak.

Brugermanualen til både luftbruserkontrolpanel og skorenser afsendes med luftbruser, vi tror, ​​at kunden vil kunne lide vores luftbruser og ved, hvordan den betjenes!

luft bruserum
luftbruser rent værelse

Post tid: Mar-18-2024