• side_banner

HVAD ER FORSKELLENE MELLEM DE FORSKELLIGE RENSINGSNIVEAUER I CLEAN BOOTH?

ren kabine
Rent rum

Ren kabine er generelt opdelt i klasse 100 ren kabine, klasse 1000 ren kabine og klasse 10000 ren kabine.Så hvad er forskellene mellem dem?Lad os tage et kig på klassificeringsskalaen for luftrenhed for ren kabine.

Renligheden er anderledes.Sammenlignet med renligheden er renligheden i klasse 100-renrummet højere end renheden i klasse 1000-renrummet.Med andre ord er støvpartiklerne i klasse 100 ren kabine højere end dem i klasse 1000 og klasse 10000 ren kabine.Det kan tydeligt registreres med luftpartikeltæller.

Området dækket af rent filtreringsudstyr er anderledes.Renhedskravene for en klasse 100 ren kabine er høje, så dækningsgraden for luftfiltreringsudstyr FFU eller hepa-boks er mere end for en klasse 1000 ren kabine.For eksempel skal den rene kabine i klasse 100 fyldes med ventilatorfilterfiltre, men dem i den rene kabine i klasse 1000 og klasse 10000 bruger den ikke.

Produktionskravene til den rene kabine: FFU er fordelt på toppen af ​​den rene kabine, og rammen er lavet af industrielt aluminium som en stabil, smuk, rustfri og støvfri ramme;

Antistatiske gardiner: Brug antistatiske gardiner rundt omkring, som har god antistatisk effekt, høj gennemsigtighed, klart gitter, god fleksibilitet, ingen deformation og ikke let at ælde;

Ventilatorfilterenhed FFU: Den bruger en centrifugalblæser, som har egenskaberne lang levetid, lav støj, vedligeholdelsesfri, små vibrationer og trinløst variabel hastighed.Ventilatoren har pålidelig kvalitet, lang levetid og et unikt luftkanaldesign, som i høj grad forbedrer ventilatorens effektivitet og reducerer støj.Den er især velegnet til områder på værksted, der kræver høje lokale renhedsniveauer, såsom samlebåndsdriftsområder.En speciel renselampe bruges i renrum, og almindelig belysning kan også bruges, hvis den ikke producerer støv.

Det indvendige renhedsniveau i klasse 1000 ren kabine når statisk testklasse 1000. Hvordan beregnes indblæsningsluftvolumen for klasse 1000 clean kabine?

Antallet af kubikmeter af det rene kabinearbejdsområde * antallet af luftskift, for eksempel: længde 3m * bredde 3m * højde 2,2m * antal luftskift 70 gange.

Clean booth er et enkelt rent rum bygget til den hurtigste og mest bekvemme måde.Clean booth har en række renhedsniveauer og rumkonfigurationer, der kan designes og fremstilles efter brugens behov.Derfor er den nem at bruge, fleksibel, nem at installere, har en kort byggeperiode og er bærbar.Funktioner: Ren kabine kan også tilføjes til lokale områder, der kræver høj renlighed i et rent rum på generelt niveau for at reducere omkostningerne.

Clean booth er en slags luftrent udstyr, der kan give et lokalt højrent miljø.Dette produkt kan hænges og understøttes på jorden.Den har en kompakt struktur og er nem at bruge.Den kan bruges individuelt eller forbundet i flere enheder for at danne et strimmelformet rent område.


Indlægstid: Feb-07-2024